Unga rorsmän i ledning

Unga rorsmän i ledning

Till den första delseglingen hade bara två båtar kommit ner till Andrasjön, Alfred och William i Courage startade ensamma då Chi inte kom till start.

Tisdag 25/6 mötte samma båtar upp igen, motivationen var hög trots att det bara var två båtar på linjen, före start frågade Alfred vad jag skulle ha dynggrepen till, den fanns i bakluckan på bilen då något trädgårdsarbete tagit min tid dagen innan. Vi undrade om den var till för närstrider eller om den kunde användas som paddel.

Överraskningarnas dag var inte över, Ville frågade mig om han fick vara skeppare och styra, jag tänkte att det går väl bra då serien inte kommit igång på riktigt, det skulle ju inte ge oss en dålig position i serien.

Oj vad överraskad och glad jag blev då Ville tog hem första delseglingen, i den andra ledde vi efter första kryssen men då vinden tog slut och Alfred vann andra starten kunde vi bara konstatera att vi slutade på andra plats då seger i den sista starten avgör om man hamnar på samma poäng. Vinden var för svag för en tredje start.